Strona główna Mentzen - współpraca

Mentzen - współpraca

    #924: Sady/Mentzen – Piwo Wolnościowe

    Ostatnie kilka tygodni na Chmielniku Jakubowym upłynęło pod znakiem Browaru Mentzen, z którym nawiązałem współpracę. Dziś ostatnie piwo z tej serii - na koniec...

    #921: Sady/Mentzen – Szlacheckie na Miodzie

    Piwa miodowe kojarzą mi się z samym początkiem mojej przygody z poszukiwaniem coraz to ciekawszych piw. Był to mniej więcej rok 2010-2011. Pamiętam, jak...

    #918: Sady/Mentzen – Piwo Pszeniczne

    Opublikowana tydzień temu pierwsza na Chmielniku Jakubowym recenzja piwa z Browaru Mentzen do dziś cieszy się u Was naprawdę dużym zainteresowaniem. Szczerze mówiąc -...

    #914: Sady/Mentzen – Piwo Wielozbożowe

    Dzisiejsza recenzja zapewne wywoła sporo kontrowersji. No, ale faktycznie - nie często na Chmielniku pojawia się temat z pogranicza polityki. Pojawiały się już na...

    Daj lajka! :)

    2,275FaniLubię
    1,759ObserwującyObserwuj
    566ObserwującyObserwuj

    Najnowsze artykuły:

    Wieści Tygodnia #331

    Co tydzień publi­kuję dla Was na portalu zesta­wie­nie piw­nych nowo­ści mija­ją­cego tygo­dnia – szcze­gólny naci­sk kładę na infor­ma­cje o nowy­ch piwa­ch na rynku, ale...

    #1179: Volfas Engelman – Mango Milkshake Pale Ale

    Volfas Engelman to drugi co do wielkości browar na Litwie. Wydawałoby się, że tak duży producent swoją ofertę będzie opierał przede wszystkim na lagerach....

    Browar Trzech Kumpli z trzema medalami na Brussels Beer Challenge

    Browar Trzech Kumpli to jedyny polski browar, który zdobył medale na tegorocznym konkursie Brussels Beer Challenge. W tym roku 85 sędziów oceniło około 1800...

    Wieści Tygodnia #330

    Co tydzień publi­kuję dla Was na portalu zesta­wie­nie piw­nych nowo­ści mija­ją­cego tygo­dnia – szcze­gólny naci­sk kładę na infor­ma­cje o nowy­ch piwa­ch na rynku, ale...

    #1178: Browar Stu Mostów & Amundsen – ART+ 34 Imperial Pastry Stout Cheesecake

    Tydzień bez recenzji na Portalu o Piwie? Nie można do tej sytuacji dopuścić ;). Ostatnio jestem mocno zapracowany, ale wiele wskazuje na to, że...