#537: Profesja – Pirat Whisky BA
Browar Profesja ostro wszedł w temat leżakowania swoich piw w beczkach. Już we wrześniu zapowiedziana została cała seria "barrel ejdży" w różnych wariantach. Jeden...
#1077: Profesja – Kulturysta
IPA jest bez wątpienia symbolem piwnej rewolucji w Polsce. Styl, od którego wszystko się zaczęło, różnił się jednak od tego, co dziś kojarzy nam...
#580: Profesja – Szofer
Kraftowe piwa bezalkoholowe to było dla mnie największe zaskoczenie ubiegłego roku. Pojawiło się ich naprawdę sporo i prezentowały generalnie naprawdę dobry poziom, dając w...
#1108: Profesja – Cukiernik (wiśnia)
W otrzymanej przeze mnie nie tak dawno przesyłce od Browaru Profesja znalazły się dwa bliźniacze piwa, różniące się od siebie jednym z dodatków. Oba...
#529: Profesja – Szabrownik
Mówiąc o piwnych hybrydach, mamy na myśli zwykle połączenia kilku stylów. Istnieją też hybrydy piwa z innym rodzajem alkoholu - braggot (mariaż piwa i...
#1098: Profesja – Cukiernik (orzech laskowy)
Pastry stout nie należy do moich ulubionych stylów. Jak dla mnie zazwyczaj są to piwa przeładowane dodatkami, za słodkie. A to jest dość dziwne,...