#921: Sady/Mentzen – Szlacheckie na Miodzie

Piwa miodowe kojarzą mi się z samym początkiem mojej przygody z poszukiwaniem coraz to ciekawszych piw. Był to mniej więcej rok 2010-2011. Pamiętam, jak...

Daj lajka! :)

1,904FaniLubię
1,581ObserwującyObserwuj
490ObserwującyObserwuj

Najnowsze artykuły:

Krajowa Izba Gospodarcza wspiera legalizację e-sprzedaży alkoholu

Powstała koalicja instytucji oraz przedstawicieli sektorów związanych z produkcją, dystrybucją i sprzedaży alkoholu na rzecz legalizacji handlu tego rodzaju produktami przez internet - informuje...

Opublikowano rozporządzenie odmrażające gastronomię

W Dzienniku Ustaw Rzeczypospolitej opublikowane zostało rozporządzenie, w których zawarto zapisy regulujące kwestię znoszenia lockdownu gastronomii. Jest szansa, że od 6 czerwca zluzowane zostaną...

Browar Śląski Alternatywa nie otworzy się w tym roku

Pomimo zapowiadanego przez rząd otwarcia gastronomii Browar Śląski Alternatywa z Rudy Śląskiej poinformował, że nie otworzy się w tym roku. Właściciele lokalu wierzą, że...

Tomasz Kopyra wraca do publikowania o piwie

Tomasz Kopyra ogłosił powrót do publikowania filmów o piwie. Nie będzie jednak nagrywał piwnych recenzji, ani ślepych testów. Ma zamiar skupić się głównie na...

#972: Brofaktura – Traditional Bock

Siedlecki browar restauracyjny Brofaktura kilkukrotnie zadziwił mnie już poziomem swoich lagerów. W zasadzie wszystkie - Baltic Porter, Dortmunder Export, Kupieckie oraz Marzen - były...