#595: Profesja – Bartnik

Braggot - czyli hybryda piwa i miodu pitnego - w Polsce jest produkowany jako piwo (tzn. słód...

#587: Profesja – Pilot

Ostatnio miałem trochę mniej czasu na recenzowanie piw, a kilka już wypitych czeka w kolejce. Trzeba więc...

#580: Profesja – Szofer

Kraftowe piwa bezalkoholowe to było dla mnie największe zaskoczenie ubiegłego roku. Pojawiło się ich naprawdę sporo i...

#544: Profesja – Kolędnik

Boże Narodzenie już za nami - ostatnio nieco rzadziej sięgałem po piwo. Stąd też mniej recenzji, ale...

#537: Profesja – Pirat Whisky BA

Browar Profesja ostro wszedł w temat leżakowania swoich piw w beczkach. Już we wrześniu zapowiedziana została cała...

#529: Profesja – Szabrownik

Mówiąc o piwnych hybrydach, mamy na myśli zwykle połączenia kilku stylów. Istnieją też hybrydy piwa z innym...

Popularne wpisy:

Ostatnio na Instagramie:

Relacje z imprez: