#836: Sady/Beverage Brewing – Hybrid Tea IPA

Dobrej jakości herbata to coś, bez czego nie wyobrażam sobie dnia. Średnio raz na jakieś trzy miesiące...

#726: Marysia/Brokreacja – Pig Difference

Piwo i mięso to połączenie znane od dawna - mam tu oczywiście na myśli popijanie piwem tłustego...

#680: Target 2000 S.P.A. – Italian Red IPA

Włochy słyną przede wszystkim z wina, ewentualnie z grappy. Okazuje się jednak, że w ostatnich latach mocno...

#369: Waszczukowe – Ruda Maruda

Browar Waszczukowe od grudnia 2017 r. warzy już na swoim. W browarze w Czarnej Białostockiej zamontowana została warzelnia 20 hl i siedem tanków. Pierwsze...

#104: Jan Olbracht Rzemieślniczy – Kuźnia Piwowarów 2016: Red IPA

W marcu bieżącego roku opublikowałem wyniki tegorocznej edycji Kuźni Piwowarów - konkursu dla piwowarów, którego formuła jest bardzo specyficzna. Łączy ona bowiem cechy tradycyjnych...

#73: Antybrowar – PROpaganda

Dziś na moim blogu zadebiutuje kolejny browar, choć tym razem nie kontraktowy, których na polskim rynku nie brakuje. Antybrowar, bo o nim mowa, swoje...

Najlepsze w stylu red IPA:

#73: Antybrowar – PROpaganda

Dziś na moim blogu zadebiutuje kolejny browar, choć tym razem nie kontraktowy, których na polskim rynku nie brakuje. Antybrowar, bo o nim mowa, swoje...

#104: Jan Olbracht Rzemieślniczy – Kuźnia Piwowarów 2016: Red IPA

W marcu bieżącego roku opublikowałem wyniki tegorocznej edycji Kuźni Piwowarów - konkursu dla piwowarów, którego formuła jest bardzo specyficzna. Łączy ona bowiem cechy tradycyjnych...

#726: Marysia/Brokreacja – Pig Difference

Piwo i mięso to połączenie znane od dawna - mam tu oczywiście na myśli popijanie piwem tłustego...

#836: Sady/Beverage Brewing – Hybrid Tea IPA

Dobrej jakości herbata to coś, bez czego nie wyobrażam sobie dnia. Średnio raz na jakieś trzy miesiące...

#369: Waszczukowe – Ruda Maruda

Browar Waszczukowe od grudnia 2017 r. warzy już na swoim. W browarze w Czarnej Białostockiej zamontowana została warzelnia 20 hl i siedem tanków. Pierwsze...

Popularne wpisy: