#1171: Widawa – Red Cloud
Rzadko coś ostatnio sięgam po IPA i w sumie nie wiem dlaczego. Być może jest to kwestia tego, że gros z nich jest trochę...
#836: Sady/Beverage Brewing – Hybrid Tea IPA
Dobrej jakości herbata to coś, bez czego nie wyobrażam sobie dnia. Średnio raz na jakieś trzy miesiące robię sobie większe zakupy za większą liczbę...
Najnowsze artykuły:
Restauracja Zapiekankarnia z Zielonej Góry zapewnia rozkosz dla podniebienia!
Restauracja serca województwa lubuskiego zaprasza do skorzystania z naszej bogatej oferty kulinarnej w samym centrum Zielonej Góry, przy malowniczym rynku. Nasze menu zachwyci nawet...
Maryensztadt idzie w ekologię. Otwiera ekobrowar i ekodestylarnię
Dzięki wsparciu z Funduszy Norweskich Browar Maryensztadt uruchamia EkoBrowar, przy którym będzie działała również destylarnia produkująca okowitę, gin oraz whisky.- W ramach projektu EkoBrowar...
Kompania Piwowarska wprowadza nowe piwo pod marką Kozel
Kozel Bílý Lehký to nowe piwo Kompanii Piwowarskiej, które trafia do sprzedaży. To lekki lager z niską goryczką.- Kozel Bílý Lehký charakteryzuje się...
Sąd arbitrażowy: przejęcie cieszyńskiego browaru zgodne z umową
Należąca do Adama Ledy spółka Leda FI sp. z o.o. przegrała proces przed Sądem Arbitrażowym ze spółką MJG Investments FIZAN będącą obecnym współwłaścicielem Arcyksiążecego...
Duvel padł ofiarą ataku cybernetycznego
Pięć browarów belgijskiego Duvela padło ofiarą ataku hakerskiego. Konieczne było wstrzymanie produkcji. Do zdarzenia doszło w ubiegłym tygodniu.Jak czytamy w komunikatach dot. zdarzenia, w...
Najlepsze w stylu red IPA:
#73: Antybrowar – PROpaganda
Dziś na moim blogu zadebiutuje kolejny browar, choć tym razem nie kontraktowy, których na polskim rynku nie brakuje. Antybrowar, bo o nim mowa, swoje...
#104: Jan Olbracht Rzemieślniczy – Kuźnia Piwowarów 2016: Red IPA
W marcu bieżącego roku opublikowałem wyniki tegorocznej edycji Kuźni Piwowarów - konkursu dla piwowarów, którego formuła jest bardzo specyficzna. Łączy ona bowiem cechy tradycyjnych...
#726: Marysia/Brokreacja – Pig Difference
Piwo i mięso to połączenie znane od dawna - mam tu oczywiście na myśli popijanie piwem tłustego mięsiwa, takiego jak np. golonka. A co...
#836: Sady/Beverage Brewing – Hybrid Tea IPA
Dobrej jakości herbata to coś, bez czego nie wyobrażam sobie dnia. Średnio raz na jakieś trzy miesiące robię sobie większe zakupy za większą liczbę...
#1171: Widawa – Red Cloud
Rzadko coś ostatnio sięgam po IPA i w sumie nie wiem dlaczego. Być może jest to kwestia tego, że gros z nich jest trochę...