#733: Błonie/Brewery Hills – Sour Power

0
Puszki najlepszym opakowaniem dla piwa są. I nawet z tym nie handlujcie. Są lekkie, szczelne i nie...

#673: BeerLab – Discoveries Sour Passion

0
Ponoć znów zbliżają się upały - chociaż dotrą do nas akurat wtedy, kiedy skończę swój urlop ;)....

#665: Browar na Jurze/PINTA – Kwas Xy

0
Na moim blogu opisałem już tyle różnych piw, że coraz rzadziej już trafiam na nowe style. Myślę,...

#658: BroVca – Kvasovka

0
Upały nie odpuszczają, co zmusza mnie do szukania piw odpowiednich na tę pogodę. Grodzisza akurat w swoich...

#653: Zarzecze/PINTA & Oud Beersel – Les Cassis Fous (Szalone porzeczki)

0
Przy okazji wczorajszego live'a Lekko pod Wpływem prowadzonego przez dwóch blogerów - Łukasza Matusika z bloga Piwolucja.pl...

Szczecin Beer Fest po raz trzeci [relacja]

0
Termin Szczecin Beer Fest nie jest dla mnie do końca szczęśliwy - pierwszy weekend czerwca pokrywa się...

#605: Pracownia Piwa – Kwaśne Przygody Exotic

0
Pracownia Piwa - odkąd zaczęła rozlewać swoje piwa do butelek - była kojarzona z małymi buteleczkami o...

#576: Browar na Jurze – Kwaśny Mniszek

0
W swoich zapasach mam zwykle około 20 butelek piwa. Aby ogarniać to, co akurat posiadam, praktycznie od...

#572: Przystanek Tleń – Sour Cherry Wild Ale White Wine BA

0
Leżakowanie w beczkach po winie potrafi dać naprawdę ciekawe efekty. Oprócz typowo drewnianych nut, jak np. dębowa...

Dzień Porteru Bałtyckiego w SŁODACH [minirecenzje #554-559]

0
Tegoroczny Dzień Porteru Bałtyckiego po raz pierwszy spędziłem poza domem. Zachęciła mnie do tego prapremiera bardzo ciekawego...

#541: Bytów/Olimp – Hebe

0
Boże Narodzenie to czas dla mnie wyjątkowy - ale nie z powodu "magii świąt", czy też rodzinnej...

#530: Zodiak/Olimp – Elektra

0
Przy okazji poprzedniego recenzowanego przeze mnie piwa - Szabrownika z Browaru Profesja - narzekałem na zbyt niską...

#500: De Proef/Mikkeller – Spontanframboos

0
500 recenzji - aż trudno uwierzyć, że przez niemal trzy lata mojej blogowej działalności zrecenzowałem aż pół...

#470: Browar na Jurze/PINTA – Kwas Epsilon Wild & BA

0
Seria oznaczanych literami greckiego alfabetu kwasów z Browaru PINTA jest już całkiem imponująca. Jednym z najlepiej ocenianych...

#445: De Proef/Mikkeller – Spontanyuzu

0
Lambiki, czyli powstające za sprawą fermentacji spontanicznej kwaśne piwa, należą do moich ulubionych. Oficjalnie określa się tak jedynie te piwa, które powstają w rejonie Payottenland...

Popularne wpisy:

Ostatnio na Instagramie:

Relacje z imprez: