#403: Beer Bros./Hoppy Beaver – Start Me Up!

Browar Hoppy Beaver po dwóch pierwszych nietypowych swoich piwach (recenzowany już na blogu scottish ale oraz belgian tripel), które miały niewiele wspólnego z chmielowością,...

#352: PERUN/Deer Bear – Yam Yam Ramen IPA

O ramenie, czyli zupie pochodzącej z kuchni japońskiej, słyszałem już wielokrotnie, jednak nie miałem jeszcze okazji, żeby jej spróbować. Osobiście w ogóle za zupami...

#296: Browar Grodzisk – Grodziska White IPA

Reaktywowany nie tak dawno Browar Grodzisk początkowo nie mógł się poszczycić zbyt bogatą ofertą, która oparta była na piwie grodziskim oraz na jego czterech...

#201: Marysia/IGNIS – Bujny Książę

Na polskim rynku piwnych rzemieślników obecnie panuje takie zagęszczenie, że nowym inicjatywom coraz trudniej jest się wybić, zabłysnąć i utkwić w świadomości konsumenta -...

#121: Artezan – Białe IPA

Piwna rewolucja w Polsce, choć trwa już ponad 5 lat, wciąż nie zwalnia. Oprócz zaszczepienia na polski grunt nowofalowych stylów zza oceanu, zachęciła ona rzemieślniczych...

#17: Zarzecze/Birbant – White AIPA

Dziś prezentuję piwo w stylu american IPA, uwarzone przez ekipę Browar BIRBANT. Piwo przez browar zostało określone jako White AIPA, co odnosi się do...
  • Browar Olimp eksperymentuje z zielonymi skórkami orzecha włoskiego
  • Brokreacja uwarzyła w Moskwie kooperacyjne imperial hoppy grodziskie
  • Szczeciński Browar Stara Komenda uwarzył kooperacyjne piwo z Browarem Wagabunda